dinsdag 22 september 2015

Birthday card Sakura

Alweer eventjes geleden dat ik deze kaart heb gemaakt, maar ik had hem jullie nog niet laten zien hihihi! Dus hierbij de easel verjaardagskaart die ik voor San gemaakt had!

De gouden bloem is gemaakt met een Noor mal. Deze is eerst uitgestanst en vervolgens is het papier van bruin/goude inkt voorzien en nat gemaakt. Daarna een beetje in elkaar frommelen en een parel in het midden en voila...klaar is je bloem! De roze grote bloem is op dezelfde wijze gemaakt en heeft een hart van 'meeldraden' die zijn gemaakt met een Magnolia DooHickey uit de kit Volume 5.
Op de kaart heb ik verschillende stansjes gebruikt van Noor, Magnolia, Memory Box en Spellbinders.Ik heb een rubber stamp van Magnolia gebruikt; 'Golden Week Tilda' uit de Sakura Collection 2015.


Binnenkort is het tijd voor het 100e patroon in de shop!! Dit laten we niet ongemerkt voorbij gaan, daarom is er een speciale actie waarbij je drie nieuwe patronen als set met korting kunt aanschaffen!!! Het is ook mogelijk om de patronen los te bestellen, maar dan zijn ze duurder hihih.

Tot gauw!!

1 opmerking:

  1. Wat een leuke kaart Sandra, prachtig gewoon.
    Is zo grappig, zonder je naam er onder te zetten weet je gewoon dat deze kaart van jou is.
    Liefs Bianca.

    BeantwoordenVerwijderen