donderdag 2 juli 2015

Flower cart (template)

Een paar weken geleden hadden mijn Designteam meisjes Karin en Chantal en ik weer een gezellig dagje samen gehad. We hebben onder andere wat bloemetjes zelf gemaakt! Het was natuurlijk weer reuze gezellig en na deze 'bloemige' dag kwam Karin op het idee om alle drie dezelfde Magnolia stempel 'Flowers for Sale' uit de nieuwste Sakura Collection 2015 te gebruiken en er alle drie zelf iets van te maken met als enige voorwaarden deze stempel te gebruiken! Een soort uitdaging dus!
Hartstikke leuk en we zijn alle drie aan de slag gegaan! Hier zien jullie mijn uitwerking; een Bloemenkar!! Het patroon (#96) hiervan is vanaf nu verkrijgbaar bij Sandra's Scrapshop.

Op het grote wiel van de kar zit 'Sitting Windy Tilda' ook uit de nieuwste Magnolia Sakura Collection 2015. Het strikje is gemaakt met de Magnolia DooHickey 'Bride Bow'. Het wolkje heb ik uit de losse hand geknipt en de vlaggetjes ertussen zijn komen uit de Magnolia DooHickey kit Volume 5 'Celebrations Flags'.
Het basis papier is craft papier en dessinpapier is van Maja Design.
Op de parasol heb ik Glaze gedaan voor een glimmend effect.
Willen jullie zien wat Karin en Chantal met deze Magnolia stempel hebben gemaakt??
Kijk dan op hun Blogs voor hun schitterende creaties!
Het patroon van deze kaart is dus te bestellen bij Sandra's Scrapshop en bevat alle onderdelen (cardstock en dessindelen incl. parasol en wielen!).
Over 3 dagen zien jullie de kunstwerkjes van de dames die zij van dit patroon hebben gemaakt!! Echt totaal anders (en helemaal geen bloemenkar hihihi). Kom je gauw weer kijken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten