dinsdag 12 mei 2015

Waterlily

Ons Designteamlid Chantal is ook aan de slag gegaan met het allernieuwste patroon (de Waterlelie # 95) uit de shop! Zoals altijd proberen we er alle 3 net een andere draai aan te geven zodat wij jullie zoveel mogelijk inspiratie kunnen geven! Chantal heeft het patroon wat verkleind om het zo los op een andere vorm kaart te gebruiken!! Hoe gaaf is dat toch weer!


Ze heeft hiervoor een nieuwe stempel van Magnolia gebruikt uit de Sakura Collection 2015; 'Lazy Tilda'. Tilda zit heerlijk te pootjebaden en daar passen de waterlelies natuurlijk perfect bij!!

Ze heeft de grote bloemen die je uit je dessinpapier moet snijden wel 3x uitgeknipt en de kleine bloemen 2x. Deze zijn op het groene blad geplaatst en wat opgebold. In het midden van de bloem heeft ze vervolgens een kleine gele Blossom bloem geplakt.Wil je nog meer informatie over o.a. de gebruikte materialen etc? Neem dan een bezoekje aan het Blog van Chantal (wat zeeeeeeeeer de moeite waard is!!!).

Wil je zelf aan de slag met het patroon van de Waterlelie? Hop dan snel over naar de shop en bestel hem door mij een email te sturen.

Binnenkort komt de versie van Karin voorbij! Ik ben al nieuwsgierig!! Jullie ook?

1 opmerking: