woensdag 27 augustus 2014

Bow card template

Er is eindelijk weer een nieuw patroon (# 91) beschikbaar in Sandra's Scrapshop! Deze keer heb ik een grote strikkaart gemaakt die je voor verschillende gelegenheden kunt gebruiken! Karin heeft het verwerkt op een trouwlijst, Chantal heeft er een Kersthanger van gemaakt en de mijne is een verjaardagskaart geworden! Scroll naar beneden en geniet van onze mooie creaties!In het midden heb ik een gipsen fotolijstje van de Wibra geplaatst met hierin 1 van de nieuwste Magnolia stempels 'Here i'm Tilda' van de Pink Lemonade Collection 2014. De swirl is een DooHickey van Magnolia.
Het papier is van Maja Design 'Vintage Summer' en de opengewerkte vlinder is een stans van Memory Box.
De swirly border bovenaan is een stans van Noor! Design (art. 6002/0357). Ik heb van deze stans ook kleine stukjes gebruikt voor achter de achterste strikbollingen!Onze eigen Chantal zit al helemaal in de kerstsfeer! Ze heeft een prachtige kersthanger gemaakt en hierbij de basiskaart weggelaten. Aan de lintjes heeft ze ornamentjes gehangen die gemaakt zijn met een ander patroon uit Sandra's Scrapshop, namelijk # 75; de Ornamentkaart. De ornamenten zijn in 4 varianten gesneden: 1) ware grootte cardstock/design, 2) 75% van de ware grootte, 3) 50% van de ware grootte en 4) 25% van de ware grootte. Alle ornamenten zijn 3x gesneden en daarna dimensionaal gevouwen en geplakt, zodat het een echt ornament in 3d lijkt. Vervolgens door alle ornamenten een lint met strik gedaan en die achter de strik geplakt.Karin heeft de strik ook niet op de basiskaart gemaakt, maar op een romantische fotolijst geplakt ter gelegenheid van een huwelijk! De strik is iets verkleind. Ertussen heeft ze wat tule geplaatst en op de onderstrook lint er aan toegevoegd! Binnenkort zal onze Karin jullie ook nog haar kaart laten zien van dit patroon.
Willen jullie ook aan de slag om deze strikkaart te maken? Klik dan snel op deze link en bestel het patroon # 91! Alvast veel plezier ermee!

2 opmerkingen: