donderdag 3 juli 2014

Multi card or box template

Ja ja, eindelijk weer een berichtje en een nieuw patroon in de shop!
Deze keer een patroon waar je veel kanten mee uit kunt! Je kunt er namelijk een open of een gesloten kaart, maar ook een doosje van maken! Vandaar dus de naam 'multi'! Alle onderdelen zitten bij het patroon in om in ieder geval deze 3 opties ervan te maken, maar je kunt er nog veel meer kanten mee uit! Zo heeft Karin er een fotolijstje van gemaakt en Chantal een Schudkaart!

Deze 1e variant is door mijzelf gemaakt en is een 'gesloten' kaart met een extra bovenstuk.


Ik heb hiervoor de Magnolia stempel 'Sweet Tilda with Balloon' gebruikt uit de Animal of the Year Collection 2014. Ook het dessinpapier is van Magnolia en heet 'Vintage Pink a Moll'.
De hartjes aan de bovenkant zijn gemaakt met een Silhouette bestand.
Het frame achter de stempel is een stans van Noor Design/Joy! Crafts 6002/0304, evenals de kleine vlindertjes.
Rondom Tilda heb ik de 'Grunge Stippen #1' stempel gebruikt van Unique Hobby products.
En dan heb ik ook nog een 2e kaart gemaakt (open variant) waar dus het middenstuk uitgehaald is en er onderin een tussenstuk geplaatst is waardoor je diepte in je kaart krijgt! Deze kaart is voor de verjaardag van een muzikale man gemaakt en is verder vrij simpel gehouden (mannen houden nou eenmaal niet van zoveel versierseltjes hihihi). De bruine elementjes zijn allemaal gesneden met de Silhouette en de plaatjes gevonden op Internet.
Karin heeft er een fotolijst-doosje van gemaakt voor de juf!! Super creatief!! Ze heeft het patroon van de bodem twee keer uitgesneden en als onderkant gebruikt voor de deksel! Er tussen heeft ze een foto geplakt en aan beide kanten dessinpapier (ook voor de bodem). Zo zijn beide onderdelen extra stevig en de lintjes weggewerkt.
De bloemen zijn ook zelfgemaakt en in het doosje zit een versje en een kleinigheidje voor de juf. 

Chantal heeft er een prachtige winterse Schudkaart van gemaakt! Ze heeft dit gedaan door 1x het achterstuk te snijden, 2x de basis voorkant te snijden en daartussen een stuk mica met de
Ovalen ring (smalle) op de kartelstukken geplakt als plakrand op de achterzijde van de basis. 
En vervolgens 2x het dessingedeelte gesneden. 
Op deze manier maak je er dus een winterse schudkaart (geen doosje dus!) van en heeft ze er ijskristallen tussen gedaan als "sneeuw". Voor alle gebruikte materialen en meer informatie kunnen jullie kijken op de blogs van de dames (links staan in de rechterzijbalk of bovenin dit bericht).

Willen jullie deze kaart of het doosje ook maken?? Hop dan snel over naar de shop om het patroon # 89 te bestellen!

Op 9 Juli ben ik weer terug met een leuk Blog-bericht (met verrassing), dus kom je dan nog een kijkje nemen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten