donderdag 5 juni 2014

Emmer patroon / Bucket template

Ja ja, een hele emmel! Er is weer een nieuw patroon beschikbaar in de Shop en deze keer heb ik een Emmerkaart ontworpen! Deze kaart kun je perfect gebruiken om iemand een fijne Zomervakantie toe te wensen, of wat te denken van Vaderdag? Dan tover je deze emmer helemaal om in een Vis-thema en is het perfect geschikt voor een vissende Papa!! Maar wacht...we zijn nog niet klaarrr!! Je kunt er namelijk ook nog een Moestuin notitieboekje van maken!! Voeg er wat mooie bloemen aan toe en stop er wat plantenstekers in en je kunt al je ideetjes en gebruikte materialen voor je tuin er in kwijt!! Hoe leuk is dat!! It's amazing!! Ook leuk voor een tuinierende Vader!!


Tilda zit lekker onder een parasolletje van Marianne Design.Ik heb de volgende Magnolia stempels gebruikt:

'Fish Kit' – Sea Shell kit (Sea Breeze Collection 2013)
'Memory Shells' (Summer Memories Collection 2012)
'Show the Way Sign' (Winter Wonderland Collection 2013)
'Playing on the Beach Tilda' en 'Bikini Tilda' (Sea Breeze Collection 2013)

Verder heb ik wat Craft papier en Sand and striped papier van Maja Design en Magnolia Dessinpapier gebruikt. Daarnaast ook nog de Magnolia DooHickey ’Lovely Fence’ en wat Zee bedeltjes en zeemeeuw knipvel. De rubber opblaasband is van Sandylion.De tekst 'Sand' heb ik eerst met de computer geprint en vervolgens uitgeprikt in dessinpapier. De gaatjes heb ik vervolgens geborduurd zodat het net lijkt alsof het echt in het zand geschreven staat. Met wat Tacky Glue heb ik vervolgens echt zand aangebracht op de bodem van de kaart.Chantal heeft het patroon van deze Emmerkaart gebruikt om er een Vaderdagkaart van te maken! Ze heeft een aantal Magnoliaatjes met een Vis-thema gebruikt en met de gel-techniek water in de emmer gedaan! De bomen om de emmer heen zijn de bomen die bij het Iglo patroon # 76 zitten! Perfect natuurlijk voor een vissende Papa!


Karin heeft de Emmer weer op een hele andere manier gemaakt! Zij en haar gezin hebben een Moestuintje en in dit notitieboekje kan ze alle ideetjes en gebruikte materialen hiervoor kwijt!
Ze heeft de basis/bodem weggelaten en de emmer plat verwerkt op een opgepimpt notitieboekje! Er is ook ruimte voor je pen zodat je deze meteen bij de hand hebt! Daarnaast heeft ze nog wat verticale stroken toegevoegd aan de emmer om het wat meer diepte te geven!


Erg schattig deze kleine plantenstekers op knijpertjes!! (Die zitten niet bij het patroon in).Nou, volgens mij hebben jullie weer genoeg inspiratie hier op kunnen doen! Wil jij ook aan de slag met deze Emmer patroontjes? Neem dan snel een kijkje bij Sandra's Scrapshop voor het patroon!
Tot de volgende keer maar weer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten