vrijdag 11 april 2014

Watering can with Grasscard template

En alweer een Lente patroon in de shop! Deze keer een Gieter in een graskaart!! Het .PDF patroon en .STUDIO bestand komt inclusief alle dessindelen, de grasdelen en de Basis kaart. Natuurlijk kun je weer lekker variëren met alle delen door ze te vergroten/verkleinen, meerdere lagen te maken, te spiegelen etc. etc.!


De gieter staat tegen de onderrand aan (net als bij een easelkaart).Ik heb de Magnolia stempels 'Tilda Watering' uit de Little Easter Collection 2013 en 'Flower Cloud' uit de With Love Collection 2013 gebruikt.
Verder heb ik Magnolia dessinpapier 'Sage Kitchen Cloth' gebruikt voor het gras en op de Gieter heb ik papier van Maja Design gebruikt. Als basis heb ik parelmoer crème cardstock gebruikt.
Happy Birthday is een die van Joy Craft/Noor Design en de vlinderrand is van Memory Box. Het hekje en de kleine vlaggetjes zijn gemaakt met de Silhouette.Langs de randjes zit Platinum Stickles en Tilda is ingekleurd met de Copics.
Chantal heeft er een zogenaamde 'Trapjes Easelkaart' van gemaakt en de gieter verkleind met 10%. Het gras heeft ze heel erg verkleind en deze 4x uitgesneden en verwerkt op de easelkaart.


Karin heeft het patroon in de originele vorm gebruikt, maar wel de hoeken van de basiskaart afgerond en er een lap grasgrond aan de onderkant aan toegevoegd! Zij heeft ook de gieter nog meer 3D effect gegeven door ook de Magnolia stempel verder naar voren te laten komen!!
Wil jij deze Lente-achtige Gieter in graskaart ook maken? Klik dan op deze link en bestel het patroon!

1 opmerking:

  1. Stunning creations! Your attention to detail is so beautiful. Love all the cute Tildas.
    Rebecca.

    BeantwoordenVerwijderen