zondag 6 april 2014

Spring Memory Box template

Speciaal voor de Magnolia Club mocht ik een patroon ontwerpen in een Lente-thema! Gisteren hadden de dames namelijk een Clubdag en zijn zij met mijn patroontje aan de gang gegaan! Ik heb een vlinderdoosje gemaakt met deksel, maar je kunt het patroon ook gebruiken om er een kaart of een hanger/slinger van te maken!
Het patroon van dit doosje (#84 Spring Memory Butterfly Box) kun je hier in de shop vinden, inclusief uitgebreide werkbeschrijving!









Je kunt er voor kiezen om het bovenste deel van de vleugels omhoog te laten staan, maar als je dit deel weglaat, dan heb je gewoon een 'plat' doosje!


Karin heeft geen doosje maar een dubbele kaart gemaakt!
De basis vlinder heeft ze twee keer uitgesneden uit perkament papier en bewerkt met Distress Ink. Als tussenlaag heeft ze de vlinder uit tule geknipt en er tussen gelegd. Dit geeft een mooie zachte gloed op de vleugels. De bovenste vleugel is bewerkt met Frantage Chunky White en Multi Christal. De vlinder is  geplakt op een ovale schubkaart die je als een gewone kaart kan open slaan. Tilda is gekleurd met Distress Markers.





Chantal heeft er ook een doosje van gemaakt en beiden hebben we dezelfde papierlijn gebruikt, maar toch is hij weer helemaal anders geworden!!





Tot vrijdag!! Dan komt er weer een nieuw Lente patroon in de shop!!!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten