donderdag 16 januari 2014

Birthday Present box template

Er is (eindelijk) weer een nieuw patroon verkrijgbaar in de shop!! Deze keer heb ik een dubbel doosje met een deksel waaraan een strik is bevestigd gemaakt! Je kunt dit patroon voor veel verschillende gelegenheden gebruiken, o.a. voor Verjaardagen, Huwelijk, Geboorte (doe bijv. kleine sokjes in het binnendoosje!), Beterschap of Moederdag!
Het doosje is plat genoeg om met de post te kunnen versturen en zoals gezegd kan in de binnenste lade dus een klein cadeautje worden toegevoegd! Door het deksel met de strik eraf te halen, kan het buitenste doosje open en hieruit komt dan het binnenste doosje!
Dit is mijn creatie:Er is weer een nieuwe Stempelcollectie uitgekomen van Magnolia en deze collectie heet 'Lost and Found Collection 2014'! Op dit doosje heb ik 4 van deze nieuwe stempels gebruikt;
- Congratulations - Text
- Rose Package kit
- Tilda with Big Balloon
- Tilda with Spring Heart
Tevens heb ik de Magnolia DooHickeys 'Swirl', 'Vintage Box Lacing Sugar (vlaggetjes)', 'Cute Corners' en 'Leaf' gebruikt.Als je het deksel eraf haalt, kun je het buitenste doosje naar links open klappen.Door aan het lintje te trekken komt het binnendoosje/lade tevoorschijn!Binnenin kun je dus een klein kadootje doen!
Het papier is van Maja Design 'Vintage Summer Basics'. De vlinder is een stempel van Penny Black. Het witte frame is een stans van Noor Design en het witte kant is van de Action.Wil je dit doosje ook maken? Kijk dan snel hier in mijn shop voor het patroon en de creaties van mijn Designteam!

1 opmerking:

  1. O, wat een GAAF patroon is dit zeg. Dit vind ik echt een super leuke manier om een klein cadeautje te geven! Past er ook een stempel in...? :) Prachtige uitwerking heb je ervan gemaakt! En je teamies ook ;-)

    Liefs Lotte

    BeantwoordenVerwijderen