vrijdag 22 november 2013

Iglo card template

LANG bericht hihihi. Toch nog een winters kaartje weten te maken MET een patroon (#76) welke jullie in de shop kunnen verkrijgen. Deze keer heb ik een Iglo patroon gemaakt (thanxs Chantal voor het geweldige idee!!) die je natuurlijk weer op verschillende manieren kunt gebruiken! Mijn variant is voorzien van een elektrisch kaarslichtje voor een warm effect, maar je kunt de iglo natuurlijk ook verkleinen en op een (vierkante/langwerpige) kaart gebruiken! Natuurlijk hebben ook Karin en Chantal weer flink hun best gedaan om er net weer een ander 'tikkie' aan te geven en zien jullie hun prachtig Iglootjes ook hieronder!
Het patroon is inclusief alle (dessin)delen, sneeuwdelen, ijsblokken en bomen, maar exclusief het hek en het rendier!
 
De nieuwste collectie stempels van Magnolia past hier natuurlijk perfect bij!! Uit de Winter Wonderland Collection 2013 heb ik de volgende stempels gebruikt:
 
- In the Snow Scarf Tilda
- A Joyful Christmas - tekst
- North Pole little Whity
- North Pole Pingy
- Show the Way Sign (met zelfgeprinte tekst North Pole erop)
 
En de Magnolia DooHickey Swirl.


 
De iglo is bewerkt met Tulip 3D Puffy Paint 'Snow white'. Ook heb ik her en der van die kleine witte piepschuim balletjes erop geplakt (van een tak van de Big Bazar).
Het kaarsje kun je dan binnenin de kaart zetten als deze open staat, maar kan dus helemaal plat gemaakt worden om het met de post te versturen!


 
Op deze foto zie je goed het glanzende papier welke ik eerst door de bubbeltjes reliĆ«f Cuttlebug mal heb gehaald.


En ook Karin heeft een prachtige Iglo gemaakt en deze op een langwerpige kaart gemaakt! De 'Cozy Christmas Bear' (stempel van Magnolia uit de Little Christmas 2012 Collection) zit lekker te genieten voor zijn Iglo-huisje te wachten tot hij wat sneeuwballen kan gooien!
En Chantal heeft de Iglo gemaakt op een Circle-side-step-card (zit NIET bij het patroon in!!!!).
Zij heeft de Iglo iets verkleind en de bomen juist weer iets vergroot voor weer een heel ander prachtig effect!! 'Walter the Moose' (stempel van Magnolia uit de Turning Leaves 2012 Collection) schuilt lekker tussen de bomen en 'Cozy Christmas Tilda' geniet lekker van haar appeltje uit de Cozy Christmas Apple Basket' beiden Magnolia stempels uit de Winter Wonderland 2013 Collection! 
Hier zie je duidelijk dat de kaart plat verstuurd kan worden in de Circle-step-card variant, maar ook in de oorspronkelijke variant is hij dus geheel plat te versturen!


Nou, hopelijk hebben wij jullie weer wat Kerst/Winter inspiratie kunnen geven?
Het patroon is hier verkrijgbaar bij Sandra's Scrapshop.
Fijn weekend allemaal!

1 opmerking:

  1. Wat een super leuke iglo's.
    Ik vind ze ook erg mooi gemaakt.

    Veel liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen