vrijdag 18 oktober 2013

Christmas Ornament Card

En alweer een kerstkaart patroontje! Deze kaart is perfect om te versturen naar iemand om diegene een fijne Kerst te wensen!
Het is een langwerpige kaart met een hangend kerst ornament erin!
Wil je deze kaart ook maken? Het .PDF patroon en .STUDIO snijbestand zijn te verkrijgen bij Sandra's Scrapshop!

Kijk eens wat Karin er voor moois van gemaakt heeft!! Zij heeft iets heel bijzonders gedaan met de binnenkant van de kaart (dit zit niet bij het patroon in, maar kan er simpel mee gemaakt worden!!!). Als je de kaart open doet, komt de kerstbal als een soort harmonica naar je toe! Dit heeft zij gedaan door de kerstbal een aantal keren over te nemen op papier en er tussenin een vouwlijn te laten! Door het om en om te vouwen en de buitenste delen aan de achterkant van de hangende kerstbal en aan de binnenkant van de kaart te bevestigen, krijg je dit geweldige effect!!

En dit is de prachtige kaart van Chantal! Zij heeft de basiskaart omgevouwen en er een Z-vormige kaart van gemaakt!! Hierdoor draait de kerstbal mee bij het openen! Ze heeft de voorkant doormidden gevouwen en aan 1 kant terug geslagen! Het uitgetekende ornament heeft zij laten zitten en aan 1 kant uitgesneden!


 
Kijk voor alle details en gebruikte materialen van deze prachtige kaarten op de blogs van de DT-dames! Het patroon is verkrijgbaar in de shop.

1 opmerking:

  1. Wat een schitterende kerst kaarten.
    Heel erg mooi gemaakt.

    Veel liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen