donderdag 26 september 2013

It's (almost) Christmas time!

Zo langzaamaan beginnen de kerstkaarten weer overal op te duiken, dus ook Sandra's Scrapshop gaat beginnen met de kerstpatroontjes!!
Deze keer heb ik een patroon gemaakt van een 3D Rendier met arrenslee! Hier is een .PDF patroon van beschikbaar, evenals een .STUDIO snijbestand. Dit patroon is voor slechts € 2,50 te koop en kun je hier vinden.

Deze werkelijk schitterende creatie is gemaakt door Chantal:
 
Tussen de sleedelen in zitten twee doosjes waarvan je er eentje uit kunt trekken om er wat kleins in te doen en de andere zit bovenin de slee en kun je vullen met wat je maar leuk vindt!
Neem gerust een kijkje op haar blog voor alle details.

 
Naast deze geweldige Kerstcreatie die fantastisch onder je kerstboom of op je kast staat te pronken, heeft ze ook nog een kaart gemaakt die gewoon met de post verstuurd kan worden! Hiervoor heeft zij het patroon van de slee en rendier iets verkleind en het tussengedeelte (doosjes) weggelaten en kijk eens aan.....je hebt weer een heel ander prachtig effect!!

De komende 3 weken komen er nog 2 kerstpatroontjes bij in de shop! Dus ben je nog op zoek naar wat kerstinspiratie, kom dan gerust de komende weken hier nog even langs!

2 opmerkingen: