zondag 26 mei 2013

Summertime!

Het nieuwe Magnolia Ink Magazine is uit! Het is alweer nummer 3-2013 en deze 'Sea Breeze' uitgave staat boordevol Zomerse ideetjes!

Hoewel het weer het nog niet toelaat, is het stiekem toch wel fijn om te verlangen naar een heerlijk BBQ avondje! Lekkere hapjes, drankjes en gezelligheid! Ik heb deze buitenkeuken met BBQ alvast gemaakt! Hiermee kun je je vrienden en familie uitnodigen! Het doosje kan aan beide kanten open, waarin je een menukaart, (plastic) bestek of uitnodiging kunt doen!
Het .PDF patroon van deze BBQ is uiteraard weer verkrijgbaar bij Sandra's Scrapshop!


In het doosje zit een menukaart met voorop een bestekje welke is uitgestanst van de Magnolia DooHickey 'Silver Ware'. Ook zit er nog een plastic bestek in!


De Magnolia stempel 'Tilda's Barbeque' uit de Summer Memories Collection 2012, heb ik gebruikt om de pot van te maken! Het onderstel heb ik eraf geknipt. 


Op het dak zit een koksmuts en een piepklein menu kaartje!
Deze Magnolia stempel past er natuurlijk perfect bij! Het is 'Burger Tilda' uit de Summer Memories Collection 2012. De hamburger in haar hand heb ik apart nog een keer gestempeld en uitgeknipt en op het bordje links gelegd!


Zelfs een kleine theedoek ontbreekt niet!


De boom en het uithangbord zijn gemaakt met de Silhouette!
Verder heb ik nog de Magnolia DooHickeys 'Old Swedish Lace', 'Lovely Fence' en 'Grass Lace' gebruikt en wat metalen mini keukengerei.
Trek gekregen? Bestel het patroon bij Sandra's Scrapshop en je kunt meteen aan de slag om je vrienden uit te nodigen!

2 opmerkingen:

  1. Hallo Sandra,

    Wat een geweldige creatie heb je weer gemaakt zeg het ziet er super uit hoor Sandra.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Wow what an incredible idea...I love every part including the hat and menu ..so inspired thanks ;0)

    BeantwoordenVerwijderen