dinsdag 24 april 2012

Airplane

Gezien in het Magnolia Ink Magazine (3-2012; Sea of Memories)? Het patroon is hier ook op volledige grootte te koop, inclusief NL werkbeschrijving. Druk op je printknop en je kunt meteen aan de slag om dit superleuke vliegtuig te maken! Het is hier ook te verkrijgen als .STUDIO snijbestand voor de Silhouette machine!
Vanwege een fout is per ongeluk niet het gehele patroon gepubliceerd in het magazine!! Abusievelijk is vergeten het 3e patroon gedeelte te plaatsen. Hier is echter het complete patroon verkrijgbaar of je kunt het 3e patroon op het Magnolia Inspiration Blog halen! Let er dan wel op dat dat patroon op 100% is gezet en in het magazine alles op 50% grootte!


Have you seen this Airplane in the latest issue of Magnolia Ink Magazine??
The templates are also for sale (at the right size, inclusive English tutoria and/or Silhouette cutfilesl!). You can find them here in my shop.
Unfortuntately the complete template was not published in the magazine. There are some parts missing. The complete template is available here or you can get the 3rd part only at the Magnolia Inspiration Blog! Please note that the magazine templates are reduced at 50% and the 3rd part is 100%!

Het papier is van Kaisercraft 'Cafe Culture' en S.E.I. Windsor.Natuurlijk zit 'Pilot Edwin' (Bon Voyage Collection) achter de stuurknuppel en ik heb ook Flight Attendant Tilda uit de 'Bon Voyage' Collectie gebruikt!


De wielen zijn van een oud speelgoed autootje. De wielen heb ik met platinum embossing poeder van een zilveren laagje voorzien. De swirls zijn gemaakt met de Silhouette machine.7 opmerkingen:

 1. Wat is die weer superrrsssss!!!

  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Meissie, ik kijk mijn ogen weer uit, wat is dit weer gaaf!! Enig die piloot en stwardess erbij....Edwin met zijn kleine vliegtuigje op de vleugels zou ook nog kunnen.dolletjes!!

  Liefs, Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. WOW Sandra, wat is deze ook weer prachtig! Echt super gemaakt. Groetjes Carla.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauwww wat geweldig leuk zeg, super!!!!

  gr. arjette.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Absolutely amazing Sandra! How you come up with these templates, I wish I knew. Gorgeous plane sweetie! hugs, Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 6. In een woord....GEWELDIG! Dat wordt nog wat om dat in elkaar te zetten lijkt mij. Groetjes Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je werk is weer erg origineel Sandra. Ik hoop nog veel van je te zien.

  Groetjes Henny.

  BeantwoordenVerwijderen