woensdag 30 november 2011

Magnolia Designteam

Van harte welkom allemaal op mijn nieuwe Magnolia blog!

Wat een eer! Ik ben gevraagd om het Designteam van Magnolia te komen versterken! Nou, natuurlijk zeg ik, als echte Magnolia fan, daar geen nee tegen! Hier zullen jullie al mijn creaties gaan terugvinden die ik gemaakt heb met de ooow zo schattige Magnolia stempels!



Hierbij een klein overzichtje van een aantal Magnolia creaties die ik al eerder heb gemaakt:

 


 























6 opmerkingen:

 1. Wow Sandra! These are stunning creations! I love every single photo! Welcome again to the team! hugs, Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Sandra,
  Wat leuk is dat om zoveel GEWELDIGE creaties bij elkaar te zien. GENIET als Magnolia-designer, maar dat zal ongetwijfeld lukken ☺☺☺
  Liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig Sandra om zo nog eens even alles op een rijtje terug te zien! Heb me gelijk aangemeld als volgster hoor, hoef ik niets te missen! Liefs Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het zijn stuk voor stuk geweldige creatie`s,en van HARTE GEFELICITEERD met je nieuwe job.En we gaan je ook daar natuurlijk volgen,om van je mooie creatie`s te kunnen genieten.

  Groetjes Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Sandra,

  Natuurlijk word ik ook volger van deze blog! Ook ik vind Magnolia helemaal geweldig en dit geldt ook voor jouw creaties!!!

  Groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. schandalig... ik was met christa aan de teut.. en die zei: gaaf he! van sandra.. ik lees het nu pas. meid wat geweldig fantastisch nieuws zeg! het is je zo gegund!

  BeantwoordenVerwijderen